• TRONTRON is one of the largest blockchain-based operating systems in the world. TRON is an ambitious project dedicated to building the infrastructure for a truly decentralized Internet.

  Download
 •  Dell EMC Elect 2018 

  Unfortunately the Dell EMC Elect program has been canceled with the merger between dell and emc after 1 year.

  Read more

 • Demo Image Everything you need and nothing you don’t. EMC MOBILE is the essential tool for those of us who live EMC. Now your documentation library is available and in-sync online or off direct from the EMC Cloud

  Download

 • Mikes AppMikes.eu App listed in Top Free Business App Windows Store. This simple but very clear app shows all the new posts from this site. Available for Windows 8 and 10. Try it out!

  Download
 • Demo ImageWhy Advertise on Mikes.eu

  Mikes.eu traffic varies depending on the post. We have a VERY focused audience in the Virtualization, AI, Blockchain, Storage and Cloud Marketing space. We have been ranked in the top 5 of Favorite Independent Blogger and one of the most visited website.

Seattle USA

on Tuesday, 24 March 2009. Posted in Personal

DAG 1

We schrijven vandaag 27 maart 2009 8.09 uur en zijn onderweg naar Schiphol. Bestemming Seattle USA. Vertrek 13.05 uur. Een vlucht van 10,5 uur en 8006 kilometer van Nederland vandaan. Eigenlijk is de plaats Issaquah. Dit ligt op een 20 minuutjes van Seattle en de vluchthaven af. Aangekomen op Schiphol hoor ik dat de vlucht overboekt is. 11 mensen kunnen niet mee met de vlucht. Ik heb gelukkig wel een plaats. Bij het inchecken toch nog effe gevraagd of er een plaats bij de exit is. Die was er niet, wel nog een voor het scherm. Maar vertelde de steward dan zat ik wel naast een klein kind. Arghhh NEE dus!

10,5 uur vliegen is lang, erg lang. Ik was omringt door duitsers in het vliegtuig. Maar heb me met hun goed geamuseerd. Bij aankomst op Seattle Tacoma Airport was het aansluiting bij de douane. Ook nu heb ik niet langer dan 20 minuutjes in de rij gestaan en viel de controlle mee. Na de douane ben ik mijn zoektocht begonnen naar het autoverhuurbedrijf Avis. Deze keer een C klasse. Niet dat ik ontevreden was over mijn vorige auto maar tja je bent in de States of niet he. Ook hier verliep weer alles netjes en bij mijn auto aangekomen keek ik naar een pontiac GT V6. Hmm of ik hier ook met $25 benzine geld uitkom?

Aangekomen in het hotel (Holliday Inn) wat zeer netjes uitziet heb ik mijn koffer uitgepakt en ben ik meteen de buurt gaan verkennen. Hoe origineel, mijn eerste uitdaging was McDonald. Na deze 'uhhmm' stevige maaltijd ben ik langzaam teruggereden naar het hotel waar ik maar eens mijn bed in kroop. Waar ik een vermoeiende dag afsloot. Het is tenslotte 5.30 uur Nederlandse tijd.

 

DAG 2

Vandaag 28 maart 2009. Zoals voorspeld regen, regen en nog eens regen. Een wandeltocht door Seattle zit er niet in. Vandaag heb ik mijn 'siteseeing' vanuit de auto gedaan. Mijn trip begon met een rit naar de plaats Redmond waar het hoofdkantoor van Microsoft ligt. De straat heet... hoe kan het ook anders, Microsoft Way! Jaja als ICT'er moet je dit toch effe gezien hebben. Ik had een groot gebouw verwacht, maar bij aankomst waren het een hele hoop gebouwen op een gigantische oppervlakte. Om Seattle heen draait zo'n beetje alles om Microsoft. Wel machtig om te zien.

Na Microsoft ben ik richting Seattle gereden. Ook dit was vanuit Redmond niet langer dan 20 minuutjes rijden. Als je richting Seattle rijd ga je via Mercer Island. Mercer Island is een eiland voor Seattle waar niet meer dan 25.000 mensen wonen. De toegang tot Seattle gaat via Mercer Island over de 'Lake Washington Bridge'. Een geweldig uitzicht om hier overeen te rijden.

Het is zaterdag en behoorlijk druk in Seattle en het regent nog steeds, dus parkeren en uitstappen heeft geen zin en ben ik maar doorgereden. Eenmaal weer over de 'Lake Washington Bridge' reed ik door Bellevue. Dit is echt een naastgelegen stad voor de rijken. Hier merk je wel het verschil tussen arm en rijk. Ook de aanplanting langs wegen is met veel aandacht gedaan vergeleken met andere gebieden in de omgevingen.

Mijn volgende bestemming is een bosrijk gebied, 'Tiger Mountain state forest'. Het liep tegen 1.00 PM dus ben ik onderweg gestopt bij Subway. Heerlijk zo'n vitamine shot. Na mijn rit vervolgt te hebben ben ik weer gestopt om ondanks het slechte weer toch wat plaatjes te schieten. Ik moest goed kijken en zelfs een klein stuk het bos inlopen. Maar daar stond echt een huis. Echt zo'n huis dat je in elke griezelfilm kan gebruiken. Nergens op aangesloten, Geen gas, water, licht helemaal niets. op het bord stond 'No trespassing - Beware of the Dog' Dat laatste kwam gelukkig niet aanrennen!

Mijn trip ging verder en hoe verder ik reed hoe hoger ik klom. Vrijwel boven bij 'Tiger Mountain state forest' sloeg de regen om in sneeuw. De omgeving in deze staat is echt geweldig en uniek. bergen, bos, zee en mooie steden hierom heen. Ondanks dat mijn tank al half leeg is ligt alles hier toch relatief binnen handbereik vanaf Issaquah, en was ik zo weer bij het Hotel.

In de avond ben ik een lokale bar in gedoken en heb ik na enige Bud Lights en een stevige maaltijd het licht uitgedaan. Morgen weer een dag. Ohja... het regent nog steeds.

 

 

DAG 3

Vandaag 29 maart 2009. Het duurt schijnbaar toch even voordat je biologische klok gewent is aan de omschakeling. Voor de tweede keer op rij werd ik 04.26 AM wakker. De dag begon met wat bewolking maar trok tegen de late ochtend helemaal weg. Een stralende zon vandaag en na de middag werd het zelfs nog warm. Eerst een ontbijt. Een fatsoenlijke stuk brood in de ochtend kennen ze hier niet. Wat ik vanmorgen gegeten heb kan nooit gezond zijn.

Met zo'n mooi weer ben ik na het ontbijt in mijn Pontiac GT V6 gesprongen en richting Seattle gereden.Wat een auto :). Eerste stopplaats 'Hamilton viewpoint park' bij de haven. Deze keer over de 'Evergreen Point Bridge' Van hieruit heb je een geweldige blik over Seattle. En dan zeg ik niets te veel. Zie enkele foto's. Na een uurtje op de 'dock' gezeten te hebben in de zon heb ik mijn weg vervolgt naar het centrum van Seattle. Ik zou mijn auto parkeren bij de 'Space Needle. Ja als je naar Seattle gaat moet je gewoon in deze atrractie geweest zijn. Het geeft je ook een geweldige panorama view over Seattle heen. Bij aankomst heb ik mijn auto voor de deur neergezet. Mij was al snel duidelijk dat de auto voor mij geparkeerd werd. Hmm wel een vreemd gevoel dat je je autosleutels afgeeft. De ergste scenarios gingen al door mijn hoofd.

Het was aansluiten in de rij, maar na een entree bewijs van $12,80 kon ik naar boven. Niet te beschrijven hoe mooi alles uitzien vanaf 605 feet (185 meter). Na een klein uurtje rondgehangen te hebben ben ik weer naar beneden gegaan en ben ik Seattle gaan verkennen. Absoluut een levendige en geweldige stad.

Tegen 5.00 PM ben ik richting 'Bill Gates' huis gereden. Voor de niet kenners. De rijkste man van de wereld. Ergens ging wat mis want voordat ik het in de gate had kwam ik in een gewone woonwijk uit. Ergens is dus wat mis gegaan met het adres. Maar dat is goed mogelijk, want hier is alles 5, 6, 167 etc. Avenue NE (North-East) of SW(South-West). Zo'n beetje elk dorp heeft dezelfde straatnamen. Maar ja dat proberen we deze week nog wel eens.

Ondanks mijn zware ontbijt kreeg ik honger en ben ik weer de uitdaging aangegaan om ergens een Steakhouse te vinden. En het is me gelukt, de 'Black Angus'. Ik heb de heilige graal gevonden en moest er godver$#% 12 mijl (20 km) voor rijden. Maar het was het waard en aangezien ik mijn tank vandaag vol gegooid heb voor maar $21 (hoe is het mogelijk) kan ik nog wel wat kilometers rijden. Wel is het leven hier in het algemeen duurder dan in Milford en Boston, zelfs aan de pomp.

Zo morgen begint de studie. De zon schijnt nog steeds en geeft een mooie witte (sneeuw) gloed over de bergen richting Canada. Wat een uitzicht!

 

DAG 4

Vandaag 30 maart 2009. Lichtbewolkt maar droog. Tevens de eerste cursus dag. Even snel de reacties gelezen op deze blog. Leuk dat velen reageren en meeleven met mijn leed hier in de USA, whahaha. Ondanks dat ik snak naar een gewone snee bruinbrood toch maar weer plaatsgenomen aan de ontbijttafel. 'A man have to eat'. Nadat de bestelling was opgenomen en ik mijn verdriet weer heb weggegeten was ik klaar voor de cursus.Yep de maaltijd ligt weer vastgeankerd aan de bodem van mijn maag.

Na 8 minuten rijden kwam ik aan op de cursus locatie. Dit is echt goed te doen. Vanuit het hotel de Interstate op en weer af en je bent er. Van binnen is het gebouw minder mooi dan van buiten. Er waren ook maar 5 deelnemers terwijl er oorspronkelijk 7 zouden zijn. Een persoon van EMC uit Canada, twee van Microsoft en de ander werkte bij een lokaal bedrijf. Het lokaal was ook minder supersonisch maar David Royer de docent was blij mij weer te zien, 'The guy from the Netherlands'. Maar goed het gaat om de inhoud en niet om de verf. Bij de receptie zat een meid die dacht dat ik uit Noorwegen kwam. Ik vertelde haar dat ik uit de 'Netherlands' kwam en 'dutch' was. Ok zei ze, want Noorwegen was dat land met de 'Windmills' Nee dat is Nederland. Oh sorry klopt Noorwegen daar heb je die dijken. Nee zei ik dat is ook Nederland, en ja daar komen ook tulpen vandaan. pfff 15 minuten verder. Deze dag was echt lang en vermoeiend. Unaniem hebben we besloten de rest van de week om 8.00 AM te starten. David stelde voor om 8.00 PM (20.00 uur) hem op te pikken in het Westwin Hotel in Seattle en dan een hapje te gaan eten.

Na weer 20 minuten rijden van Issaquah naar Seattle kom ik aan bij het Westwin hotel. Heb ik effe geluk. Ik kan de auto parkeren voor het hotel. Nadat de receptie David gebeld had zijn we gaan eten bij een visrestaurant genaamd 'Fishermans'. Mijn god een 5 gangen menu. Dus mijn ontbijt sla ik maar over. Ik heb daar wel een heel lekkere zalm gegeten.

Nu nog een koffie. Maar helaas waren alle Starbucks al dicht. Blijkt dat hier in Seattle de eerste 'Starbucks' van Amerika te zijn geopend in 1971. Amerikanen hebben wat met koffie en Starbucks.

 

DAG 5

Vandaag 31 maart 2009. Het weer is bewolkt. Vandaag is het 8.00 AM beginnen. Zoals gezegd heb ik mijn ontbijt maar overgeslagen. Er was ook te weinig tijd voor. Vandaag had ik het te pakken. Mijn Jetlag speelde op. Ja daar kan je wel zo'n 5 dagen last van hebben. Zeker na de lunch. Tegen 1.00 PM had ik echt moeite met mijn ogen open houden. En dan ging de de leerstof in op bitniveau van het SCSI en Fiber Channel protocol. Ja een dodelijke combinatie.

4.00 PM waren we klaar en maakte we plannen om vanavond weer in Seattle downtown te gaan eten. Jim heeft zich toegevoegd en gaat mee. Jim is de Sales man uit Toronto (Canada). We ontmoeten elkaar om 8.00 PM bij de 'Metropolitan gril'. Een lekkere steak gaat er wel in. Bij terugkomst in het hotel heb ik me eerst 1,5 uur op bed gegooid. Niet dat ik kon slapen maar mijn ogen brande en waren behoorlijk vermoeid. Na mijn korte rustperiode is het nog uitpluizen waar ik de auto kan droppen. Wellicht een plaatsje langs de kant. Door de weeks is het aardig rustig in deze grote stad.

Zo tijd om te gaan. Je gaat je al echt vertrouwd voelen hier. In een oogwenk rijd ik naar Seattle en drop ik de auto langs de kant van de weg. Dit is precies een straat verder dan Metropolitan gril. Netjes 7.50 PM sta ik buiten te wachten. Niemand daar. Zie ik na een kwartier de twee heren binnen zitten. hahah ja dat was me niet duidelijk. Weer moet ik zeggen dat de avond geweldig is verlopen en Seattle een geweldige stad is, wel een dure stad, mijn steak was een halve koe en daar was de prijs ook naar.

Het is ook geweldig om nieuwe mensen te ontmoeten. Ze zijn hier absoluut 'overdreven' aardig en begripvol. Dat beeld krijg je niet van de gemiddelde Amerikaan op tv. Het was een gezellige avond met als thema zorg in de USA en Canada en uiteraard Nederland. Beetje politieke saus eroverheen en uiteraard veel inhoudelijk gesproken over Storage en de cursus. Heel interessant. Met een veel te volle maag ben ik dan maar weer het bed in gekropen... Dit laat sporen na op mijn lichaam, dat weet ik zeker :)

 

DAG 6

Vandaag 1 april 2009. Vanmorgen werd er vroeg op de deur gebonkt van mijn hotelkamer. Geschrokken maakte ik de deur open staat de FBI voor de deur en slaat mijn in de boeien. Voordat ik wat kon zeggen.... 1 April whahaha. Nee mijn dag begon anders. Ik werd om 5.20 AM uit bed gebeld. Stom stom vergeten de telefoon op stil te zetten. Nederlandse tijd was het natuurlijk gewoon middag. Nou ja ik was dus wakker en kon niet meer slapen. Heerlijk net 4,5 uur slaap gehad na een al zo'n vermoeiende dag gisteren. Vandaag staat weining op het programma en het regend zowieso.

Tijdens de cursus werd verteld dat we pizza kregen als lunch. Ik zeg het je... een gezonde maaltijd gaat er niet in hier. Voor de mensen die mij kennen, GEEN kaas, dus geen Pizza. Ik ben maar ergens naar 'Subway' gereden en heb me daar een gezond broodje met kip gehaald.

Effe een weetje tussendoor, voor de IT'ers. Blijkt dat er een soort van wedstrijd is tussen 'Boeing' en 'Wall Mart' wie de meeste Storge heeft. Boeing is de vliegtuigmaatschapij en Wall Mart is die supergrote winkelketen. Maar Wall Mart blijkt dus de meeste storage hebben van meer dan 100 pettabyte (100000000000 megabytes). En uiteraard EMC.

Een andere feit is dat de cursus door is gegaan omdat ik uit Nederland kwam. Dat wil zeggen, dat David (de docent) ervoor gezorgd heeft dat deze doorging omdat ik helemaal uit Nederland kwam en ze het omwille hiervan niet konden maken deze op het laatste moment te cancelen. Een cursus moet minimaal gevuld zijn met 8 personen. Ik voel me vereerd! :)

Nu hebben we de 1 april grap gehad, maar ik werd serieus aangehouden door de Politie van Issaquah omstreeks 6.30 PM. Ik had al een raar gevoel dat mij dat nog moest overkomen. Hier in Amerika mag je rechtsaf gewoon afslaan, al staat het verkeerslicht op rood. uiteraard ben jij diegene die wel moet uitkijken voor het overige verkeer. Hier komt die. Politie rijd achter me, en dan ben je toch meer in de achteruitkijk spiegel aan het kijken dan voorruit. Dus met afslaan naar rechts draait ook tegenliggend verkeer deze straat in waardoor ik wat abrupt moest remmen. Deze tegenligger liet mij nog voorgaan. Niets schokkendst dus, maar voor deze 'Cop' reden genoeg om alle zwaailichten aan te zetten en me aan te houden. Na een korte babbel en overdragen van mijn papieren en rijbewijs kon ik al weer snel doorrijden.

Verder is er deze dag niet veel gebeurd. Met eten heb ik het mij makkelijk gemaakt en ben ik redelijk vroeg het bed in gedoken. Dus tot morgen!

 

DAG 7

Vandaag 2 april. De dag begint met regen. Aangezien ik toch in de cursus zit heb ik hier niet echt last van. Gisteren ben ik 8.30 PM in slaap gevallen. Eindelijk mijn slaap een beetje bijgewerkt. Maar goed dat de telefoon uit stond want bij het wakker worden om 7.15 AM hadden diverse mensen gebeld. Zoals gezegd 7.15 AM, het werd dus een haastklus om naar het cursus gebouw te rijden in Bellevue.

Vandaag waren we uitgenodigd door Michael, die gast van Microsoft om met een paar man wat te gaan drinken in de 'Taphouse'. Dit is een bar waar meer dan 160 soorten bier geschonken wordt. Daarbij een mooie fancy bar. Om 5.00 PM zijn we in colonne naar de Taphouse gereden. Enkele hadden al afgehaakt dus David Royer en ik bleven over. De auto's hebben we geparkeerd in de parking 'Bellevue Gallery'. Bellevue Gallery is een winkelcentrum en direct hiernaast ligt de Taphouse. We ontmoeten nog enkele Microsoft mensen waarmee we aan een tafel aanschoven. Tja het liefst had ik alle 160 soorten bier geproeft, maar heb het bij 2 'Mac & Jack's' gehouden. Dit is lokaal gebrouwe bier uit Bellevue. Ik kan slecht Heineken gaan drinken daar. Ik wilde het niet te laat maken omdat ik nog ergens wilde gaan eten. We hebben nog enkele Appetizers (voorgerechten) gegeten welke heerlijk waren. Ik heb hier dingen gegeten die ik thuis nooit zou eten. Volkomen verrast werd de rekening betaald door Tim van Microsoft. Dus op zijn Hollands gezegd een fijne avond. En ik zat al aardig vol van deze appetizers. Dus mijn maaltijd heb ik overgeslagen.

Tegen 8.00 PM ben ik terug gereden naar Issaquah waar ik nog snel wat inkopen voor het thuisfront gedaan hebt en ben ik na het bijwerken van deze blog weer het bed ingekropen.

Morgen is de laatste cursus dag die waarschijnlijk tot 12.00 PM zal duren. Ik denk dat als het weer meezit ik de bergen in rijd. Maar dat zien we morgen wel.

 

DAG 8

Vandaag 3 april. Eerst een ontbijtje gedaan voordat ik naar de cursus reed. Er lag vanmorgen zelfs sneeuw op de auto. Maar gelukkig werd het tegen een uur of 10.00 heel mooi weer. Vandaag was het afronden en waren we rond 12.00 PM klaar. Helaas konden we het proefexamen niet doen omdat we geen verbinding kregen naar buiten. Afgesproken is dat we ergens over twee weken een webex sessie zouden inplannen en het dan samen remote doen. Ze passen zich aan mij aan in verband met het tijdsverschil.

Zo nu heb ik nog tijd om de omgeving te verkennen. Zoals gepland wilde ik de bergen in en ben ik de 'Interstate 90 East' gevolgt. Na een 45 minuten rijden zou ik vanzelf in de bergen uitkomen. De I90 is de langste snelweg van Amerika. En als ik deze snelweg helemaal zou uitrijden zou ik in Boston uitkomen. Bij het plaatsje 'Snoqualmie' heb ik de tank nog volgegooid. Man hier heb ik als een amateur liggen klooien. Je kunt hier gewoon aan de pomp betalen met je creditcard. Dit gaat vanzelf Creditcard in de gleuf, eruit trekken en... hmm niets. Een aardige vrouw hielp me met de 'Nozzle'. Ik had al eerder getank maar er bleef nu maar op het scherm staan 'Insert the Nozzle...'. Betekend dus neem de tankslang/hendel eruit voor te tanken. hahaha ik wist niet wat Nozzle was.

Van hieruit ben ik verder de I90 opgereden en BOEM file. Totale stilstand 3, banen breed, mensen stapte al uit de auto. Mijn god dacht ik, nu ben je de Sjaak, hier sta je dus echt dadelijk een paar uur vast. Gelukkig konden we weer doorrijden na zo'n 15 minuten. Pfff. Inmiddels begon zich al steeds meer sneeuw te vertonen. In combinatie met de zon en sneeuw in dit landschap is het geweldig mooi om te zien.

Na het bezoek aan de bergen ben ik weer omgedraaid om toch eens een bezoekje te brengen aan het huis van Bill G. Zo noemen ze 'm hier. Deze plaats heet 'Medina' en ligt aan het meer 'Lake Washington'. Ja hier zie je andere huizen staan. Jammer maar zoals verwacht kon ik niet dichtbij het huis komen van Bill G. Inmiddels was het al 5.00 PM en ben ik doorgereden naar de Black Angus om daar mijn laatste Steak naar binnen te werken. Nu kwam ik via de andere kant van Redmond en hier was ook alles Microsoft. In dit gedeelte reden ook allemaal 'shuttle bussen' van Microsoft zelf om de werknemers thuis af te zetten. Hierna de auto nog even volgegooid, en deze keer ging het wel goed. Ik ben terug gereden naar het hotel om daar mijn spullen alvast te gaan inpakken en me voor te bereiden op mijn aftocht.

 

 

DAG 9

Vandaag 4 april. Het is prachtig zomers weer. We gaan vertrekken. 12.55 PM heb ik de vlucht terug naar Amsterdam. Inmiddels heb ik al ingechecked via de website van 'North West Airlines'. Nu de auto nog terug brengen waarmee ik ook hier een 500 mijl (800 km) heb gereden en dan ben ik klaar voor vertrek.

Naast het feit dat dit weer een geweldig avontuur was en een levenservaring rijker heb ik ook leuke mensen ontmoet waarmee ik zeker in contact blijf. Uiteraard heb ik veel ondernomen deze trip, zelf meer dan in Boston. Maar ik moet ook zeggen dat de training van EMC 'Storage Networking Design and Management' me weer een berg aan kennis heeft opgeleverd. Dit alleen is absoluut de moeite waard geweest.

Aan allen bedankt die deze blog gelezen hebben, en ondanks dat ik het als een soort reisverslag voor mij zelf gedaan heb, heb ik het ook een beetje voor jullie gedaan :). Bedankt voor de leuke reacties.

Social Bookmarks

Comments (19)

 • Chantal, Tom en Evy

  Chantal, Tom en Evy

  14 September 2010 at 09:56 |
  Succes deze week, zijn benieuwd naar de foto's. Hoe is het weer daar? Tot blogs, PS geamuseerd met Duitsers ahummmmmmmmm!!!!!

  reply

 • Bernarda

  Bernarda

  14 September 2010 at 09:56 |
  Hoi Roy Het belangrijkste is dat je goed bent aangekomen. geniet maar van je week Seattle, en succes.

  reply

 • Rob en Cindy

  Rob en Cindy

  14 September 2010 at 09:57 |
  Hoi Roy,
  Als eerste onze excuses voor ons lomp gedrag. (niet eens gebeld om je een goede reis te wensen). Voor mijn gevoel ging je pas over een paar weken naar de states, times fly!!!
  Ik hoorde dus vandaag (zaterdagmiddag) dat je alweer weg was. Sorry.

  Fijne week en oh ja de lens hoeft al niet meer. Ik heb ze hier gekocht voor de zelfde prijs.
  Groeten en take care.

  Rob en Cindy

  reply

 • Roy

  Roy

  14 September 2010 at 10:00 |
  He Rob, Geen probleem. Het is ook allemaal weer snel gegaan.;) Toch wel vreemd als je nagaat dat je uhmm met een paar uurtjes aan de andere kant van de wereld zit en daar gewoon je gangetje gaat. gr Roy

  reply

 • Ad

  Ad

  14 September 2010 at 10:04 |
  Hey Roy,
  goed om te lezen dat je goed bent aangekomen...rustig met het eten daar hee, anders kom je nog een keer aan. amuseer je.....

  Ad en Peggy

  reply

 • Paul

  Paul

  14 September 2010 at 10:04 |
  Howdy Roy, Gelukkig heb je de heenreis goed doorstaan. We hopen dat je een leuke tijd hebt in dit mooie stukje USA met z`n Space Needle in downtown Seattle. Hopelijk vind je nog de tijd om deze toch unieke omgeving te verkennen op je vrije dagen (uren). Greetz, Marion en Paul.

  reply

 • Roy

  Roy

  14 September 2010 at 10:05 |
  He Paul en Marion, Ja dat had ik me al voorgenomen. Geen bezoek aan Seattle zonder een bezoek aan de Space Needle, downtown. Aboluut het bezoek waard. Ja mijn vrije dagen zijn om. Morgen wordt het kei en keihard werken. :D Regards, Roy

  reply

 • Roy V

  Roy V

  14 September 2010 at 10:05 |
  Hee hoi. zo te lezen bevalt het goed daar in de states he. Ben benieuwd of je het huis van Bill nog te zien krijgt. Enne waarom lees ik geen verhalen over de bar van "al Bundy", waar die zon graag komt ;) . nog veel plezier.

  reply

 • Ad

  Ad

  14 September 2010 at 10:09 |
  goed om te lezen dat het goed verloopt..;) Ad en Peggy

  reply

 • Jean

  Jean

  14 September 2010 at 10:09 |
  Hey Roy,

  Zie dat je de omgeving alweer aardig verkent hebt. Jammer van het slechte weer die eerste dagen. Maar as always......na regen komt zonneschijn. Let maar op met het eten, al die steaks zijn niet goed..... ;)

  Zie dat je nu weer met de cursus gaat beginnen. Nou suc7 hiermee enne.....

  We bloggen

  Groeten Jean

  reply

 • Rob

  Rob

  14 September 2010 at 10:10 |
  Hey Roy, Klinkt geweldig allemaal, trouwens voor het huisje van Bill moet je de 158 avenue North pakken richting Mussemich en is het op nr 167.;) Veel succes met de cursus. Groeten Rob en Cindy

  reply

 • Chantal

  Chantal

  14 September 2010 at 10:10 |
  Jij lekker ploeteren in het Amerikaans en wij lekker genieten van het zonnetje8. Oh ja, dat andere verhaal van Starbucks mag je ook wel in je blog zetten;)whahahaha Grtz van ut thuisfront

  reply

 • Bernarda

  Bernarda

  14 September 2010 at 10:10 |
  hij roy geweldig ziet het er uit, jij ziet tenminste nog wat van de wereld. ben benieuwt naar de foto s gr mam

  reply

 • Tom

  Tom

  14 September 2010 at 10:10 |
  hoi papa jij moet werken en ik zit thuis hahaha;D:);):D>:(:(:o:P:-*:'(

  reply

 • Chantal

  Chantal

  14 September 2010 at 10:11 |
  Ben je op de foto geweest met de politie hahaha

  reply

 • Chantal

  Chantal

  14 September 2010 at 10:11 |
  Is it raining in seatle ik bedoel regent het in seatle

  reply

 • Roy

  Roy

  14 September 2010 at 10:12 |
  Ja zo vreemd is dat niet dat het hier regent. De omgeving en de ervaring compenseren dit. Maar ja die 18 graden bij jullie had ik hier graag willen hebben.
  Zoals de voorspellingen zijn zou het morgen droog zijn en zaterdag zelf heel mooi worden. Echter zaterdag 12.55 uur vlieg ik terug.

  haha ja met de politie op de foto? Nee dat heb ik maar niet gevraagd. Ik weet niet hoeveel ze hier kunnen hebben. :)

  reply

 • Bernarda

  Bernarda

  14 September 2010 at 10:12 |
  zoals ik las heb je het naar je zin gehad,leuk;)
  ik wens je morgen een hele goede terugreis.
  ik hoor wel als je aan bent gekomen.

  groetjes mam

  reply

 • Rob K

  Rob K

  01 December 2010 at 17:45 |
  Fantastisch verhaal ! Heb je nu wel alsnog het huis van ome Bil gezien ? Die woont aan Lake Washington ! Vanaf het water gezien kan het gewoon niet missen !

  reply

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates