• TRONTRON is one of the largest blockchain-based operating systems in the world. TRON is an ambitious project dedicated to building the infrastructure for a truly decentralized Internet.

  Download
 •  Dell EMC Elect 2018 

  Unfortunately the Dell EMC Elect program has been canceled with the merger between dell and emc after 1 year.

  Read more

 • Demo Image Everything you need and nothing you don’t. EMC MOBILE is the essential tool for those of us who live EMC. Now your documentation library is available and in-sync online or off direct from the EMC Cloud

  Download

 • Mikes AppMikes.eu App listed in Top Free Business App Windows Store. This simple but very clear app shows all the new posts from this site. Available for Windows 8 and 10. Try it out!

  Download
 • Demo ImageWhy Advertise on Mikes.eu

  Mikes.eu traffic varies depending on the post. We have a VERY focused audience in the Virtualization, AI, Blockchain, Storage and Cloud Marketing space. We have been ranked in the top 5 of Favorite Independent Blogger and one of the most visited website.

What is TRON

Written by Roy Mikes on Tuesday, 24 July 2018. Posted in General

Enabling the Future | Decentralize The Web

 

Wanneer we naar het hedendaagse digitale landschap kijken, worden we overspoeld met nieuwe technologieën, zoals kunstmatige intelligentie (AI), Virtual Reality (VR), Internet of Things (IoT), Blockchain, Machine Learning en nog veel meer. Dit is een nieuw digitaal tijdperk wat velen de volgende industriële revolutie noemen. Terwijl vorige industriële tijdperken werden aangedreven door stoom, kolen en elektriciteit, wordt deze aangedreven door data.

Wat ontzettend fascinerend is, is Blockchain. Deze nieuwe technologie staat bovenop het Internet zoals we het vandaag de dag herkennen. Inmiddels is er reeds in behoorlijke diversiteit aan blockchains en cryptocurrencies. Eentje hiervan is TRON. TRON is net zoals Ethereum, EOS en NEO een Public Blockchain.

Wat is TRON?

TRON is een gedecentraliseerd blockchain-platform voor ondersteuning van smart contracts en high throughput. We zien TRON als een toekomstig besturingssysteem waarmee ontwikkelaars hun eigen gedecentraliseerde applicaties kunnen inzetten.

Wat is de toekomst van TRON?

TRON wil een ecosysteem bouwen waaraan iedereen kan deelnemen en waarvan iedereen kan profiteren. Enkele kenmerken van TRON zijn:

 • Gebruikers kunnen kosten verlagen, gebruiksgemak genieten en geld verdienen door verschillende DApp-functies te gebruiken die in TRON zijn geïmplementeerd.
 • Ontwikkelaars hebben een breed scala aan rechten, waaronder het inzetten van DApp in het TRON netwerk, het uitbreiden van activiteiten en het verkrijgen van grip als beïnvloeders.
 • Network witnesses demonstreren support voor TRON en zijn overvloedige opbrengsten. Iedereen zal zijn energie wijden aan de bouw van het TRON-ecosysteem en zal er baat bij hebben om TRON op te bouwen, ongeacht hun rol als gebruiker, ontwikkelaar of TRON-witnesses.

Algemene architectuur van TRON? 

TRON gebruikt een drielaagse architectuur: Storage layer, Core layer en Application layer.

Wat zijn de specifieke aspecten van module design?

Consensus Module

Een proof-of-work-systeem (PoW) verbruikt een hoog stroomverbruik en heeft een lage transactie-per-seconde (TPS) snelheid veroorzaakt door lage efficiënte consensus mechanismen. Daarom past PoW niet in het TRON-model. TRON maakt gebruik van een proof-of-stake (PoS) -model, waardoor TRON de onbetwistbare leidraad kan worden als een primair blockchain-platform voor dagelijks gebruik. TRON is grondig op zoek naar veel indrukwekkende ideeën op het gebied van blockchaintechnologie en vertrouwt erop dat dit een Delegated-Proof-of-Stake (DPOS) consensus zal aan alle toekomstige eisen voldoen.

KhaosDB Module

TRON gebruikt KhaosDB in het full-node geheugen en slaat alle nieuwe 'folk chains' binnen een bepaalde periode op. Hierdoor kunnen witnesses snel schakelen van actieve blockchain naar de nieuwe hoofdblockchain. 

Digital Token Module

De digitale tokenmodule bestaat uit twee delen: de configuration module en de issue/deployment  module. Met de configuration module kunnen gebruikers hun eigen digitale token aanpassen met behulp van digitale token-configuratiefuncties. Met de issue/deployment module kunnen gebruikers ervoor kiezen om een token uit te geven na een aanpassingsparameter die ofwel de systeemstandaard is of kunstmatig is.

Smart Contract Module

TRON stelt gebruikers in staat om hun eigen contracten van welke complexiteit dan ook te maken. De Smart contract zal op een virtuele machines draaien. Op deze manier dient TRON als een platform voor ontwikkelaars om veel verschillende soorten applicaties te maken.

Hoe kan ik TRX kopen?

Tron kan gekocht worden op inmiddels meer dan 38 exchanges wereldwijd. Enkele Exchanges zijn:

Binance https://www.binance.com
Bittrex https://bittrex.com
Upbit https://upbit.com/home
Bitfinex https://www.bitfinex.com
HuobiPro https://www.huobipro.com
coinnest http://www.coinnest.co.kr
OKEX https://www.okex.cn
Gate.io https://gateio.io
CEX.COM http://cex.com
Liqui https://liqui.io
YoBit https://yobit.net
OTCBTC https://otcbtc.com
LBANK.info http://www.lbank.info
Bibox https://www.bibox.com
Bit-Z https://www.bit-z.com
COINEGG https://www.coinegg.com
Qryptos https://www.qryptos.com
COOLCOIN https://www.coolcoin.com
Gatecoin https://www.gatecoin.com

Wat zijn de technische kenmerken en kritische parameters van Tron?

Transactions per second

10.000
Transaction Fees  0
Additional Coin Issuance  No additional issuance until Jan. 1st, 2021reward funded by Tron foundation
Coin Burn  Assets will cost 1024 TRX, which will be burned
VM Language Support  Java; mature and easy to use
Extensibility  Protobuf developed by Google; strong scalability
DApp users  nearly 100 million
Mobile Development Experience  The team has experience in developing mobile ends that support registered users in the hundreds of millions.
Developers Rewards  2 billion USD
Delegate Rewards  More than 100 million USD of node rewards
Compatibility  Tron support pluggable VM interface compatible EVM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat zijn Super Representative?

Hoe weet ik wie de SR's zijn en hoe krijg ik informatie over hun persoonlijke / bedrijfsidentiteit?

De 27 Super Representative zijn de boekhouders van het TRON-netwerk. Zij zijn verantwoordelijk voor de verificatie en packing van alle transactie gegevens die op het netwerk worden gedaan. Achtergrondinformatie van de SR's wordt gepost op het TRON-netwerk voor openbare toegang en de handigste manier om de lijst met SR's en hun informatie te bekijken, is door de Blockchain-explorer van Tron te gebruiken. https://tronscan.org

Wat betekend de TRON-verkiezing?

Hoe is dit gunstig voor token-houders? Hoe kunnen we deelnemen aan de verkiezingen?
De verkiezing wordt gehouden om 27 Super Representative te selecteren die verantwoordelijk zijn voor het reguliere onderhoud van het TRON-netwerk. Met hun deelname dragen gebruikers niet alleen bij tot de ontwikkeling van het netwerk en de gemeenschap, maar kunnen ze ook zelf beloningen ontvangen. Raadpleeg de officiële handleidingen voor meer informatie over het verkiezingsproces. https://medium.com/tron-foundation/how-to-vote-for-super-representatives-d81d14d9743d

Waarom kunnen we slechts stemmen voor één witness per stem?

Na grondig overleg heeft TRON besloten om gebruikers slechts één witness per stem te laten stemmen, omdat TRON gelooft dat meerdere witnesses per stem oneerlijk zou zijn.

Wat kunnen we doen met onze holdings van TRX naast stemmen?

Het bezit van TRX is gelijk aan het bezit van een deel van het hele TRON-netwerk. Je kunt je TRX ook gebruiken voor crowdfunding of voor het verzamelen van airdrop candies.

Welke rol speelt de TRON Foundation na de verkiezingen voor de Super Representative?

In het kielzog van de verkiezing door de Super Representative zal TRON een fase van co-bestuur ingaan door de TRON-Foundation en de community. De Foundation zal doorgaan met het leveren van technische ondersteuning aan het TRON-netwerk.

Zullen er volgende aanbiedingen van TRX zijn? Zo ja wanneer? In welk percentage?

Er zal geen volgende aanbieding van TRX zijn vóór 2021 en de winsten van witnesses komen vóór 2021 uit de TRON Foundation. Latere aanbiedingen van TRX zullen achteraf in vaste bedragen worden gedaan in plaats van in een vast percentage.

Waarom is het TRON-netwerk gebaseerd op DPOS? Hoe verschilt TPOS van het oorspronkelijke DPOS-algoritme?

Op basis van uitgebreid onderzoek is TRON gaan geloven dat, met de huidige technologieën, om gegevensverwerking op hoge snelheid te bereiken, een compromis moet worden bereikt over de mate van decentralisatie. Dit is hoe DPOS werkt, daarom heeft TRON een consensus ontwikkeld die is afgestemd op de behoeften van het TRON-netwerk op basis van DPOS. TPOS, het consensusmechanisme van TRON, weerspiegelt de overtuiging dat er stimulansen moeten zijn voor symbolische houders om te stemmen door DPOS aan te passen.

Zal TRON, na de lancering van mainnet, TPS nog steeds 10.000 zijn zoals het beweert?

Volgens TRON wel. En TRON zal het mainnet blijven optimaliseren. Er zal elk kwartaal een versie-update worden uitgevoerd om het TRON-netwerk continu te vervolmaken en te verrijken. Sinds Q2 2018, geven ze prioriteit aan functies, beveiligingstests en verdere verbeteringen aan TPOS. In het derde kwartaal is TRON's voornaamste doel om apps van derden volledig te ondersteunen en hen een stabiel en betrouwbaar systeem te bieden, of meer specifiek, krachtige pluggable slimme contract-VM's en een geoptimaliseerd P2P-netwerk. Wat het vierde kwartaal betreft, concentreren ze zich op communicatie tussen blockchain-communicatie en privacybescherming

 

 

Social Bookmarks

About the Author

Roy Mikes

Roy Mikes

Roy Mikes has developed a deep knowledge of virtualization, storage and Cloud in a broad perspective over the past 18 years, but also streamlines his focus recently more and more on AI and Blockchain. Because of that knowledge and focus, Roy works as an Advisory Partner Solution Development Lead & Evangelist at Dell EMC.

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates